Finantare Nerambursabila

uniunea europeana guvernul romaniei instrumente structurale

Despre proiect

Coalitia Organizatiilor care sustin Dezvoltarea Durabila , in care sunt incluse si 7 organizatii din Campina, cauta extinderea portofoliului de resurse umane pentru implicarea in pregatirea de noi proiecte suport pentru interesul grupurilor vulnerabile din municipiul Campina, prioritar profesori, medici, asistenti medicali, asistenti sociali, ingineri, arhitecti, comunicatori si in generali oameni dispusi sa invete IMPLICAREA SI PARTICIPAREA ACTIVA PE BAZA DE PROIECT ASUMAT in SPRIJINUL SUSTINERII INVESTITIILOR in DEZVOLTARE si INCLUZIUNE DURABILA care sa integreze si grupurile nevoiase din orasul dumneavoastra. Se cauta oameni care au disponibilitate de implicare de minim 16 ore saptamanal in perioada de pregatire a proiectelor si apoi , dupa castigarea competitiilor de proiecte aveti posibilitatea de a fi angajat chiar si cu norma intreaga de la 6 luni la 3 ani sau ca expert cu minim 2 ore pe activitate asumata. Selectia persoanelor se va face in functie de competente, motivatia, gradul si durata implicarii. Acest chestionar este un instrument de preselectie si va da posibilitatea prin completare sa fiti prezenti la seminariile de informare si instruire care se vor tine in Campina la sediul zonal al coalitiei pe strada Simion Barnutiu 16 . Aceasta prima etapa precede etapei de formare a echipelor de proiecte pe domenii sectoriale de interes si competente.

Te rugam sa introduci numele.
Te rugam sa introduci telefonul.
Te rugam sa introduci adresa de e-mail.

Daca in final nu doriti sa colaborati cu noi, si nu doriti sa mai fiti mentinuti in bazele noastre de date , va garantam securitatea si stergerea datelor prezente printr-un simplu email trimis noua in acest sens la adresa de email contact@cyber-project.ro

Finantare Nerambursabila SRL, este un SRL cu actionariat unic al unei economiste cu peste 10 ani de experienta in proiectele cu finantare europeana ale sectorului ONG. Diversitatea proiectelor in care am fost implicata, incepand cu pregatirea parteneriatelor public private si pana la pozitia de coordonator al consortiilor de obiectiv sau manager al proiectelor, mi-a dat curaj sa propun in programul Romania Start Up Plus un proiect care sa-mi valorifice expertiza pe consultanta specifica in pregatirea si implementarea proiectelor viitorilor mei beneficiari. Pentru inceput intentionez sa ma adresez cu serviciile mele celor din arealul Valea Prahovei dar si celor ce vor sa deruleze afacerile lor in arealul de influienta a marilor poli de crestere economica din Brasov, Ploiesti si Bucuresti. Pentru cei mai influienti clienti ai mei, am sa le propun si partenerierea de tip CLUSTER pentru ca imi propun sa fiu si un important CREATOR de OPORTUNITATI de Dezvoltare si sa tin atent sub observatie si analiza si acele domenii sectoriale sau de nisa care pot valorica maximal si resursele din areal si nevoile de dezvoltare mentionate in strategiile principalilor investitori si UAT-uri care, la randul lor vor sa atraga cofinantare si resurse extrabugetare pentru implementarea proiectelor si strategiilor de dezvoltare ale fiecaruia. Sunt 100 % disponibila pentru interesul clientilor mei si cred ca nu exista idee a cuiva care sa nu poata fi remodelata, adaptata ghidului de finantare sau atent transpusa SMART intr-un viitor plan de afaceri, plan de interventie sau proiect specific.
Finantare Nerambursabila SRL - cea mai inteligenta optiune.

Vă doriți un partener de încredere
pentru proiectul dumneavoastră?

Contactați un consultant! Sunt interesat