Finantare Nerambursabila

uniunea europeana guvernul romaniei instrumente structurale

Despre noi

De ce noi?

  • CyberProject este un SRL cu acționariat unic al unei economiste cu experiență de peste 10 ani în proiectele cu finanțare europeană ale sectorului ONG.
  • Avem preturi accesibile.
    Suntem 100% disponibili pentru interesul clienților noștri.
  • Oferim garantia succesului aprobarii planului afacerii dumneavoastra.
  • Respectam termenele de realizare stabilite

Cum soliciti o colaborare?

Ne trimiteți datele de contact,
iar noi vă vom contacta în maxim 24 ore.
E simplu!

Vă doriți un partener de încredere
pentru proiectul dumneavoastră?

Contactați un consultant! Sunt interesat

Ce spune CEO-ul CyberProject

"Diversitatea proiectelor în care am fost implicată, începând cu pregătirea parteneriatelor public private și până la poziția de coordonator al consorțiilor de obiectiv sau manager al proiectelor, mi-au dat curaj să propun în programul România Start Up Plus un proiect care să-mi valorifice expertiza pe consultanța specifică în pregătirea și implementarea proiectelor viitorilor mei beneficiari.

Pentru cei mai influenți clienți ai mei, am să le propun și partenerierea de tip CLUSTER pentru că îmi propun să fiu și un important CREATOR de OPORTUNITĂȚI de dezvoltare și să țin atent sub observație și analiză și acele domenii sectoriale sau de nișă care pot valorica maximal și resursele din areal și nevoile de dezvoltare menționate în strategiile principalilor investitori și UAT-uri care, la rândul lor vor să atragă cofinanțare și resurse extrabugetare pentru implementareaproiectelor și strategiilor de dezvoltare ale fiecăruia."

Mihaela Iancu

Mihaela IANCU

Vreau să fiu contactat

Crezul Echipei CyberProject

Un cultivator cumpară o samantă / un răsad, îl aduce în grădina sau în SERA domniei sale și răsadul nu se dezvoltă. Începe analiza. Ne înfuriem pe răsad ? Cultivatorul caută să vadă și să înteleagă conditiile de dezvoltare a plantei/răsadului. Dacă a avut bucuria și grija cultivatorului, dacă planta a avut apă, lumină, soare de ce totuși nu s-a dezvoltat planta ? Dezvoltarea problematică a plantei /răsadului nu o putem atribuii calitătii semintiei sau lipsei de inteligentă a plantei ci , doar condițiilor specifice în care sământa / planta / răsadul crește și se dezvoltă. Înlocuiți acum cuvântul : sămantă / plantă/ răsad cu un copil adoptat sau ….cu franciză / o afacere cumparată la chee, antreprenorul fiind cultivatorul cu dragostea la purtător și veți înțelege de ce aveti nevoie de “meseriașii” din echipa CyberProject HARUL cultivatorului, menirea răsadului și a consultantului ca și buna cunoastere a DARURILOR NATURALE DIN MEDIULUL NOSTRU DE DEZVOLTARE se REUNESC “ÎNTRU” odată cu RECUNOSTINȚA NOASTRĂ pentru tot ce este DAR DIVIN la PURTATOR.
CyberProject – cea mai naturala alegere.

Membri echipei CyberProject

Mihaela IANCU
Coordonatorul echipei si administratorul firmei CyberProject deopotriva feminista si economista

Acum am decis sa fac pasul spre Dezvoltarea Solutiilor de Afaceri si sprijinirea beneficiarilor in a-si alinia afacerile cu trendul pietii fiindca miros usor din Analizele PEST potentialul lor de dezvoltare si cu > 10 ani de experienta in proiectele sociale , acum e timpul sa ma ocup si de aspectele economice ale actiunilor

Barbu CONSTANTIN
Cercetator

Ong-ist la baza, reprezentantul evenimentelor noastre de educatie este presedintele Asociatiei Stiintifice Plasma Romania, avem un contract de colaborare pe toata perioada de implementare a afacerii si nu numai, care ne va ajuta in realizarea de evenimente pentru a promova aplicatiile tehnologiei Keshe GANS in domenii ca Sanatate, Alimentatie, Agricultura, Mediu inconjurator, Materiale, Transport si Energie. Cu ajutorul lui reusim sa achizitionam unitati de energie MagravS care ne vor conduce la eficienta energetica de care avem nevoie in cadrul afacerii noastre pentru a ne promova temele orizontale din cadrul Start-Up -ului.

Loredana Catalina SINCA
Expert resurse umane
Loredana a absolvit SNSPA - facultatea de Comunicare si relatii publice, de asemenea a finalizat un master in domniul de comunicare si relatii publice si a fost team leader timp de 7 ani la o corporatie Outsourcing in Bucuresti . Dupa ce a lucrat atatia ani in domeniu si-a dat seama ca isi doreste sa lucreze in continuare in domeniul resurselor umane ca si team leader sau manager de resurse umane si a urmat calea antreprenoriatului. In prezent colaboreaza cu noi pentru a ne ajuta in baza de date pentru resursele umane cu care colaboram
Claudia SIMION
expert baze de date

Cu o expertiza in asigurari de viata de peste 20 de ani, a absolvit liceul Industrial nr. 1 din Campina, este campineanca si ne ajuta cu o baza de date impresionanta pentru persoane juridice pe tot arealul Valea Prahovei si nu numai . Claudia Simion este o resursa buna pentru CyberProject si ne bazam pe dansa in continuare.

Otilia BOSILCA
expert contabil

- prelucrarea documentelor primare din contabilitate si pregatirea rapoartelor lunare solicitate de Beneficiar;
- pregatirea lunara a registrelor de contabilitate, in conformitate cu cerintele legii;
- intocmirea lunara a balantei de verificare;
- servicii de calcul salarii si de evidenta a salariatilor;
- pregatirea declaratiilor fiscale si nefiscale (informative) periodice (lunare, trimestriale, semestriale, anuale) si depunerea lor la autoritatile statului; - pregatirea situatiilor financiare anuale in conformitate cu prevederile legale in vigoare;
- instruirea si asistarea beneficiarului privind intocmirea corecta a documentelor de contabilitate primara ce urmeaza a fi prelucrate de catre prestator;
- informarea sistematica a beneficiarului asupra modificarilor legislative contabile, fiscale si de resurse umane cu impact asupra activitatii sale;
- intocmirea statelor de plata salarii pe baza datelor furnizate de catre beneficiar privind prezenta salariatilor, incadrarea pe functii, elemente ce influenteaza deducerile personale si sumele realizate de catre acestia;
- eliberarea tuturor adeverintelor solicitate de catre salariatii beneficiarului, prin intermediul acestuia, in conformitate cu Codul Muncii din Romania.

Hriscu Gheorghe
Inginer

Inginer in cadrul firmei CyberProject SRL, este cel care ne ajuta la realizarea bazelor de date pentru proiectele de infractrsuctura mare, dansul avand o experienta de peste 30 de ani in implemnetarea de fonduri nerambursabile.

Antonio COSTEA
manager de proiect

Cu o experiența de peste 8 ani in domeniul fondurilor europene Tony este colegul nostru cu ajutorul căruia am reușit sa realizam practica din cadrul proiectului in care am primit finanțarea in acest Start Up Plus.
Tony este o persoana cu care colaboram de peste 2 ani înainte de inscrierea noastră ca și societatate și ne-a ajutat atât in reclama obținută cât și in structurarea și realizarea bazei de clienți cu care interacționăm.

Dorin Gheorghe
Web Developer

Un dezvoltator web creativ cu experiență de 5 ani într-o varietate de proiecte interesante. O abordare rațională și abordare rațională pentru soluționarea problemelor, combinată cu pasiunea pentru idei inovatoare și proaspete a dus la un portofoliu de soluții impresionante de site-uri și aplicații mobile. Competente din punct de vedere tehnic și cunoscute de industrie înseamnă că fiecare proiect este realizat cu cele mai actualizate și relevante baze de programare disponibile. În calitate de persoană sunt organizat, punctual și un cursant rapid. Îmi place să rezolv problemele și să mă motivez, ceea ce simt că joacă un rol cheie în învățarea modului de utilizare a limbajelor de programare și crearea de site-uri web.